Met de reisblog Airport Parking Community is het vinden van een goedkope parkeerplaats op Nederlandse luchthavens als Amsterdam Schiphol, Rotterdam Den Haag, Groningen Eelde, Eindhoven en Maastricht-Aken nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij helpen u uw weg te vinden tussen het vele aanbod van alle parkeerplaatsen op bovengenoemde luchthavens door u een overzicht en beschrijvingen van alle parkeerplaatse-exploitanten te geven. Bij ons vind je niet alleen de parkeerplaatsen die op de eerste pagina van Google staan, maar ook andere alternatieve parkeermogelijkheden op elke luchthaven in Nederland.

 

Naast Amsterdam Airport Schiphol (AMS) kunnen reizigers op vakantie ook vliegen vanaf Eindhoven, Rotterdam, Groningen of Maastricht. Dit zijn de 5 grootste luchthavens van Nederland. Amsterdam Airport, ook wel Amsterdam Schiphol Airport genoemd, is niet alleen de grootste van alle luchthavens in Nederland, maar ook een van de grootste van Europa qua jaarlijkse passagiersaantallen. Met enkele miljoenen passagiers en vele vakantiebestemmingen is Eindhoven Airport (EIN) de op een na drukste van alle luchthavens van dit land. Luchthaven Groningen Eelde (GRQ) is de enige grote luchthaven in het uiterste noorden van Nederland, die ook veel wordt gebruikt door Duitsers uit Nedersaksen en het noordwesten van het land. Maastricht Airport (MST) is een relatief kleine vakantieluchthaven gelegen op de grens met Noordrijn-Westfalen. Het is goed gelegen voor reizigers uit Nederland, België en Duitsland. Rotterdam The Hague Airport (RTM) is ook populair en heeft voldoende goede parkeerfaciliteiten, aangezien de meeste passagiers ervoor kiezen om met hun eigen auto naar de luchthaven te komen.

 

Dus je weet je reisdata al, maar je hebt nog geen parkeerplaats gevonden? Bekijk dan hieronder onze parkeerbeschrijvingen die beschikbaar zijn op de luchthavens. ↓

map airports netherlands