Als je een vlucht vanuit België plant en op zoek bent naar een goedkope parkeerservice op de luchthaven van Luik, Charleroi, Antwerpen of Zaventem, kan onze Airport Parking Community-reisblog je helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om u te informeren over de verschillende luchthavenparkings en parkeergarages op de bovengenoemde luchthavens, zodat u vervolgens uw gewenste parkeerplaats kunt vinden en online kunt reserveren. Weet jij je reisdata al? Dan is het precies het moment om de parkeerplaatsbeschrijvingen te lezen en de informatie over de parkeermogelijkheden te verzamelen.

 

Brussels Zaventem Airport (BRU) ligt in het midden van het land en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Daarom is dit vliegveld niet alleen populair bij Belgen, maar wordt het ook veel gebruikt door Duitsers, Nederlanders en reizigers uit Luxemburg. Het aanbod voor parkeren op Brussels Airport is dan ook divers. De kleine luchthaven van Charleroi (CRL) ligt op ongeveer 50 kilometer van Brussel en wordt door zijn ligging beschouwd als een van de belangrijkste luchthavens van België. Ook komen hier veel passagiers uit Frankrijk. De luchthaven van Antwerpen (ANR) ligt in het noorden van het land, vlakbij de Nederlandse grens. De meeste vluchten gaan naar Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zwitserland. Hoewel de kleine luchthaven van Luik (LGG) een vrachtluchthaven is, worden sommige vakantiebestemmingen door verschillende reismaatschappijen bediend. Het is moeilijk om op deze luchthaven particuliere parkeerexploitanten te vinden omdat er voldoende terminalparkings zijn, die vaak halfvol zijn. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats wanneer u aankomt op Liege Airport.

 

We raden u aan om uw parkeerplaats zo vroeg mogelijk te beveiligen, zodat u kunt profiteren van de beste prijzen op internet, aangezien de meeste parkeerplaatsen vaak volgeboekt zijn. Bekijk hieronder de parkeergarages die we hebben bezocht en voor u beschreven. ↓

map airports belgium
  • Antwerpen luchthaven parkeren
  • Brussel luchthaven parkeren
  • Charleroi luchthaven parkeren
  • Luik luchthaven parkeren